Eline de Vries

Artistieke leiding

Eline is een Friese theatermaker en actrice, werkte o.a. voor Tryater, Pier21, en de Peergroup. Ze is onderdeel van het theatercollectief ‘De Prutsers’. Eline is verantwoordelijk voor de artistieke leiding van het project en speelt daarnaast zelf in de theatervoorstelling.

jildou tjoelker

zakelijk leiding

Jildou Tjoelker is als zakelijk- en productieleider verantwoordelijk voor verschillende organisaties in de provincie, waaronder festival Hongerige wolf. Voor dit project ondersteunt ze Jente bij de productionele leiding en geeft ze zakelijk advies.

afke manshanden

vormgeving

Afke is vormgeefster bij o.a. Sonnevanck, Tryater en de Toneelmakerij. Afke zorgt voor de vormgeving van zowel de theatervoorstelling als de Oorzaken telefooncel. Ook doet ze de algehele vormgeving van de gehele week.

femke wijbenga

marketing & PR

Femke is chef marketing en communicatie en chef Grutte Bear bier. Ze schreef de teksten, zorgde voor het communicatiemateriaal zoals de posters en flyers, dacht mee met het totaalconcept, maakte deze website en doet ook ons social media beh’ear.

Tijs huys

artistiek advies

Tijs Huys is een Vlaamse theatermaker en podcast maker. Hij studeerde aan de
Toneelschool van Amsterdam en het Conservatorium van Den Haag. Tijs ondersteunt en coacht Eline in het artistieke proces en doet de eindregie van de theatervoorstelling.

jeroen vos

grafisch vormgever

Jeroen maakte het fantastische Art Work voor de Wike fan’e Grutte Earen, de poster, de flyers en het ontwerp van het Grutte Bear biertje. Dankzij hem kreeg deze week een herkenbare smoel en ging het festival ‘van oor tot oor’. 

harald

technische leiding

Harald is lichttechnicus voor o.a. stadsschouwburg de Harmonie en is
daarnaast werkzaam als technicus voor verschillende lokale theaterproductie 
in de provincie. Harald verzorgt de technische leiding.

Jente kallenkoot

productieleiding

Jente Kallenkoot is net gestart als productieleiding in de culturele sector. Ze is nieuwsgierig, leergierig en vooral erg ondernemend. Jente is als productieleiding verantwoordelijk voor de productionele taken binnen het project.

Van links naar rechts en van boven naar beneden:
Jente Kallenkoot, Frieda Hiemstra, Tineke Kooistra, Alie Prins, Eline de Vries, Sigrid Jonker,
Trudy Meijer, Evelien Jansma, Marinus Kroes & Harald Schnuk

Mei mooglik makke troch

Example Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet.